Meny
ccoh loggo

Connoisseurs' Club Of Halmstad

%w Veckor %d Dagar %H Timmar %M Minuter %S Sekunder

Träff den 29 oktober 2011
Värdarna Jonas B & Andreas

Protokoll från CCOH's första träff

De inledde dagen med att utan pardon kasta in oss i motorsportens värld i form av en gastkramande gocartturnering där vi, efter diverse kvalheat och finaler kunde konstatera följande topplista:

Aktivitet: Gocart

Gocartturnering
Gocartturnering

Efter denna fartfyllda inledning bjöds vi på skjuts ut till fasionabla Fyllinge Hills där alkohol genast stod att finna för törstiga fartdårar, kort därpå serverades i nämnd ordning:

Meny
Skaldjurstoast
Ugnsbakad lax med sås på creme fraishe, lök och morötter


Kort sagt en utsökt måltid

Knappt hann maten landa förrän en dramatisk groggbuffe presenterades och kvällens avslutande gren, Buzz, Tog sin början. Eftersom händerlserna i denna sena timma är höljda i ett dunkel för mej kan jag i skrivande stund inte minnas utfallet från denna tävling, utan låter mej anta att det blev rätt jämnt.

Några punkter hann avhandlas innan förfrisknningarna tog överhanden i våra sinnsn:

# Februariträffen flyttades till den 11:e feb. till förmån för att Mats skall gå på melodifestivalen (Mycket grabbigt.....)

# Vi kom fram till hur vi skulle hantera en eventuell ny medlem, men jag minns inte vad vi kom fram till så den punkten får ligga etta på dagordningen till den 11:e feb.

Innom kort kommer jag skicka ut en inbjudan till nästa träff där jag själv och Bård håller i rodret, men såhär mycket kan jag säga redan nu...att vi kommer alla att utsättas för stor fara! vi kommer tvingas att med huvudena före ge oss in i situationer som vanligt folk skulle fly skrikande och gråtande ifrån vi kommer att behöva beväpna oss med mod, fysisk styrka, uthållighet och ett dödsförakt utan motstycke för att klara de utmaningar som står framför oss. Den 11:e Februari komer mössen att skiljas från männen!

Avslutningsvis riktas ett tack till pionjärerna Jonas B och Andreas för en väl genomförd första träff som på alla plan fyllde förväntningarna på en trevlig dag.

Vid protokollet

Jonas Alvarsson