Meny
ccoh loggo

Connoisseurs' Club Of Halmstad

%w Veckor %d Dagar %H Timmar %M Minuter %S Sekunder

Träff den 26 oktober 2013
Värdarna Andreas & Jonas A

Protokoll från dagen

Så mycket vi hade att göra sist, det var knappt att tiden räckte till...

Aktivitet: Motorcross
Segrare: J. Björck

Vi började dagen i svinottan, med att köra Motorcross, ...i alla fall fem av oss, en körde någon blandning av jord-fräs och mudderverk...I alla händelser, detta tog sin tid, tur att vi han få i oss smörgås, kaffe och öl, efter detta fick vi lite sigghtseing i Getinge, jag tror inte at någon av oss kommer att glömma detta under överskådlig framtid...

Vi fick lite tid att smälta intrycken från besöket i Getinge i min trädgård medans vi njöt av en öl denna vackra sen-senhöstdag, När ölet var slut väntade nya äventyr, till tonerna av Accept packade vi in oss i Andreas bil och styde mot söder pir. Där var bastun uppvärmd, och under badtunnan sprakade elden förföriskt. Ännu mer förföriskt var att en ishink fylld till bredden av öl och prosecco tronade på kanten till den samma.

Timmarna förflöt under njutbara former till den milda grad att ett par riktiga vikingar styrde stegen mot det iskalla havet och i triumf återvände efter att ha doppat sej.

När vi till slut kom ut på parkeringen igen visade det sej att Andreas bil, under oklara former, hade försvunnit. Tur för oss att det prcis kom en taxi som kunde ta oss hem till mej.

Väl till bords fick vi fransk löksoppa till förrätt
Vin: Jacobs Creek, chardonnay
Till huvudrätt åts det helstekt vildsvins filé (tack Hasse för att den kulan tog...) svinet vilade på en potatis rulltårta omgiven av murkelsås och som kronan på verket: syltade kantareller
Vin: Rödvin
till efterrätt nöjde vi oss med ett par chokladpraliner som skjöldes ned med en grådask.


Likt spänstiga gaseller kastade vi oss över groggbordet, plösligt så slog det oss med förvåning; Göte drack starksprit! och såg ut att tycka om det!!! Där ser man...

Här kunde en vanlig kväll mycket väl befinna sej på sista versen, med detta var ingen vanlig kväll. Och det var ingen vanlig herrklubb som var samlad.

Accept
Guestpass till Accept.

Plötsligt gick allt väldigt fort, en taxi stod rätt som det var med öppna dörrar och motorn igång och väntade på oss, under färd med skrikande däck blev vi försedda med guestpass till en ruffig klubb nere i hamnen, när vår droska stannat utanför entren eskorterades vi effektivt förbi vakter och kontroller, vi fick öl i baren och på Scenen stod strax: Aceppt tribute, klara att utan nåd köra över oss med tysk metal av högsta klass.

Hur det hela slutade efter detta får var och en själv försöka att uttröna, för mitt i detta larm lämnades vi alla att likt majestätiska rovdjur ansvara för vår egen överlevnad.

Någon gång i Februari väntar vi på att Mats och Björck skall kalla oss alla, för att på nytt sätta regler ur spel och med elaka leenden leda oss in i det okända.

Torsdagen den 29:e Maj kommer en bil att lämna Halmstad, med destination: Gotland. detta datum är godkännt av alla. Bilen skall återvända till Halmstad någon gång under Söndagen den 1:a Juni. Detta är bestämt.

Detta nämner jag för att undvika missförstånd, under de närmsta veckorna kommer nämligen bokningar att börja göras för diverse aktiviteter.

Jonas Alvarsson // Signing out.