Meny
ccoh loggo

Connoisseurs' Club Of Halmstad

%w Veckor %d Dagar %H Timmar %M Minuter %S Sekunder

Träff den 15 februari 2014
Värdarna Mats & Jonas B

Protokoll från dagen

Aktivitet: Gladiator Bowling
Segrare på poäng: Mats. "Bowling räknas inte i antall KO"

Natten före var svårast.... Oron, vetskapen om att vi var en decimerad grupp som skulle möta morgondagens utmaning gjorde sömn omöjligt. Blott fyra man starka förväntades vi axla ansvaret för alla sex. I sanning ett tungt ok att bära. Vi förstod givetvis alla, att öl och vin redan var inköpt beräknat för sex deltagare, detta bådade inte gott.

Så nervösa var vi att undertecknad och Herr B. Grüner kände oss nödgade att stärka oss med en öl innan vi mötte upp våra bröder på harpunvägen, detta visade sej emellertid inte vara ett klokt beslut med facit i hand.

Hemma hos Mats fick vi genast varsin öl, detta böjade minsann vackert. Efter att ha tigit som mjoren en längre tid gjordes här vissa avslöjanden angående den stundande resan, ett knapphädigt dokument rörande researrangemangen delades ut, och våra, från Kina, influgna tygmärken presenterades till allas förtjusning. (Björck, om detta kommer som en nyhet för dej nu, så är anledningen till detta att du hellre jobbade än deltog :) hela upplagan finns i tryggt föravar hos mej tills dess att en materialförvaltare utsets.

I alla händelser, när den lilla grupp som tagit sej tid att komma till träffen väl var samlade så bar det iväg med bil. Målet visade sej var Rejmes bowling, denna gladiatorarena för oförskräckta klotrullare. Medans tre av oss provade ut reglementsenliga skodon, löste Mats det administrativa, samt försåg oss med öl.

När dammet lagt sej över slagfältet kunde man se att Mats tagit sej till toppen och vunnit utmaningen, värt att nämna är att jag slog flest strikes...men reglerna är tydliga flest poäng vinner.

Tillbaka på harpunvägen delades mer öl ut till var och en, och strax stod maten på bordet.

Meny
Till huvudrätt serverade en underbar kycklinggryta och till denna:
Mont-Redon, côtes du rhône
Därefter hade Mats valt ut några riktigt läckra ostar som tillsammans med marmelad och kex skapade ett värdigt slut på middagen.

Nu gick det utför i rask takt, vin, öl, groggar och whiskey i ett virvlane myller, en stund in i denna orgie, inspirerade av den kommande resan och med Gotlands celebritet: I. Bergman's ande vakande över oss skapades ett historiskt dokument i form av en avtgardistisk kort-film, dogma style! Förhandling om rättigheterna pågår förnärvarande med ett antal distibutörer.

Sådär vid tvåtiden halades flaggan och deltagarna tog sej för egen maskin hem, var och en till sitt.

Nu gäller det att bida sin tid fram till vår nästa sammankomst, denna kommer att börja mycket tidigt på morgonen och vara i fyra dagar....


Med en fot i verkligheten

Jonas Nossravla