Meny
ccoh loggo

Connoisseurs' Club Of Halmstad

%w Veckor %d Dagar %H Timmar %M Minuter %S Sekunder

Träff den 14 februari 2015
Värdtrio Michel, Christian & Magnus

Protokoll från dagen

Solen går upp i väst....

Upp är ner och fram är bak

Ingenting är vad man tror.

Våra nya bröder har i milda ordalag lagt sin egen krydda i den gryta som är CCOH.

Vi mötte upp på Vallås för, vad vi trodde skulle bli ett farmaräventyr, som vi bedrog oss!

Iförda gummistövlar och blåställ möttes vi av slipsprydda män i vita skjortor, där och då började de första tankarna på hämnd att gro!

Efter en kort promenad genom eleganta kvarter nådde vi kvällens första mål: aulan i källaren på Vallåsskolan, i princip helig mark för vissa.
i källaren på detta tempel för lärande visade det sej att Halmstads bågskytteklubb flyttat in, nu skulle minsann både Robin Hood och Wilhelm Tell få se på grejjer!

Det gick väl sådär...

Michel vann! Igen! två segrar av två möjliga, denna man måste med alla medel stoppas. Frågan är bara hur, det verkar svårt att hitta en disciplin som han inte mästrar oss i...

Till ljudet av smattrande bågsträngar fick vi både Gin och öl, föga anade vi att vi borde varit mer försiktiga med intaget i denna tidiga timma...

När vi tackat instruktören för visat tålamod gick vi intet ont anandes till Ica Supermarket (Jätten för oss som är oldschool) där blev vi bortförda, Boko haram-style, med förbundna ögon på vindlande vägar tills vi tappat all bäring om vart vi var på väg.

När vi steg ur bilarna någonstans på den halländska prärien så trodde vi nog alla att skräcken var över, men icke, uppträdda på rep som berusade höns kämpade vi på genom dynga och träck, till vi slutligen blev ledda upp för en trappa som visade sej sluta i Toles Bar.

Välkomstdrink stod snart att finna, undertecknad tog sig dessutom ett litet glas JD, hur tänkte jag där?

Nu var det dags för mat!

Förrätt
Till förrätt; en formidabel hummersoppa, och till detta vitt vin från Marlboro på Nya Zeeland, rätt så mycket vin tror jag....


Efter förrätten hölls mötet, det som beslutades var:

#1. Angående Reskassa/Resedatum/Månadskostnad sköts frågan upp till Junimötet

#2. Från och med detta datum riskerar man att vid frånvaro få betala träff-avgiften om man inte meddelat senast Onsdagen före träffen.

#3. Lottningen för ny omgång utföll såhär:

Juni –15 Jonas A & Bård
Oktober –15 Magnus & Mats
Februari –16 Björck & Christian
Juni –16 Michel & Weber

Varmrätt
Nu kom varmrätten in på bordet, Fläskfilé med potatisgratäng?, alltså här måste jag medge att minnet sviker mej, resten av kvällen är ett ogenomträngbart töcken.


Det är bar att buga sej djupt för värdarna och tacka för en väl genomförd kväll, de lurade oss alla, och lyckades att leverera den i särklass mest apokalyptiska fyllan i klubben historia.

Och ett extra “välkommen” till Christian som delade aftonen med oss för första gången.


Untill we meet agan

Jo”#¤%& Ala”%&n