Meny
ccoh loggo

Connoisseurs' Club Of Halmstad

%w Veckor %d Dagar %H Timmar %M Minuter %S Sekunder

Träff den 2 juli 2016
Värdarna Jonas B och Andreas

Protokoll från dagen

Dånet från hovrande helikoptrar och maskingevärseld var skräckinjagande. Den lilla grupp med soldater i vilken jag själv ingick låg och tryckte i den snåriga skogen. Någon signalerade att man skymtat fienden längs en stig ett stycke längre fram, och vist var det så att man kunde skymta hundarna hasa sig fram i det fuktiga gruset. Alla med motståndarnas kännetecken; gröna markeringar på hjälm och vapen. Jag kontrollerade mitt magasin och med en djungelkatts målmedvetenhet avancerade jag långsamt framåt i den frodiga grönskan, pulsen slog som en stånghammare och svetten droppade och sved i ögonen, trots vetskapen om att jag hade Bård bakom mig med förbandslådan visste jag att strax kunde allt vara över. Vår mest snabbfotade stridskamrat hade gett sig av för att kunna anfalla från flanken och Andreas hade gått vilse. Jag tryckte vant den trygga gevärskolven mot kinden, strök svetten ur ögonen och pressade långsamt avtryckaren. Ett digitalt sprakande kom från geväret och, en för ögat osynlig, ljusstråle sköt iväg genom bladverket.

På andra sidan stigen dök antagonisterna i skydd, uppspärrade ögon letade efter mål att skjuta på. lus-pudlarna tryckte i terrängen och man kunde se hur mynningarna på deras vapen blinkade som svar på överfallet. alla utom en. Slokörad och förnedrad lunkade Mats iväg genom grönskan för att betala ett högt pris vid ladd-stolpen.

När slutligen signalen ljöd och utlyste fred i skogen kunde man notera i det mycket noggranna och rättvisa datorprogrammet att orange lag, som förväntat, gick segrande från drabbningen.

Åter på harpunvägen fyllde vi våra törstande strupar med kallt öl, och väntade med illa dold otålighet på middagen.

På mycket elegant porslin tornade en djurisk hamburgare. minst en halv meter tjock, fylld med ostar, jalapenos och slutligen omfamnad av rökt bacon. Till detta klyftpotatis och rödvin. Till efterrätt serverades en förförande marängsviss.

Efter frossandet föll vi tillbaks till det vi är bäst på: groggar och öl.

Nästa träff kommer att hållas den 12:e november, Jonas A och Mats skall hålla i denna. Detta möte är INTE att betrakta som årsmöte eftersom det är en runda kvar innan det skall lottas ny turordning. Vi gör klokt i att granska denna lottning noga så att Jonas B inte lyckas manipulera, så att han till sin fördel, hamnar tillsammans med Don Weber igen.


Kvällens möte.

Före middagen genomfördes ett väl organiserat möte följande bestämdes:

Logga in Här för att läsa mötes protokoll!!


Med vågor i håret och vatten i knäna

Mr. J