Meny
ccoh loggo

Connoisseurs' Club Of Halmstad

%w Veckor %d Dagar %H Timmar %M Minuter %S Sekunder

Träff den 11 november 2017
Värdarna Magnus och Bård

Protokoll från dagen

Paddling igen!

Först var det SUP, sedan kanot och nu senast tennis, ge oss vad som helst som går att paddla och vi skall min själ paddla det till grus!


Efter Min och Andreas promenadseger i denna gren bar det av till..tja, ingen vet riktigt vad det heter, men det ligger riktigt långt bort. Man lämnar staden bakom sig passerar Snöstorp och fortsätter mot obygden. Man kör förbi Årnarp, då måste man väl ändå vara framme? Nix! Då kör man in i skogen, faktiskt rakt igenom skogen, till den diametralt andra sidan, sedan är det inte särskilt långt kvar.

Men det var väl värt resan! Ganska omedelbart bjöds vi på öl och välbehövd vila, i köket skvallrade grytorna om att det var mat på gång, och det var det.

Paddel
Vinnande laget i paddel. GRATTIS Jonas A och Weber :)

Efter en förförande förrätt: Jordärtskocksoppa med rostade rotfrukter och parmaskinka

Satte vi oss i salongen och genomförde ett möte, den enda punkt som behandlades var medlemsfrågan. Skulle vi bli fler? Nej! Åtminstone inte före nästa resa.

I absolut anslutning till mötet skrapades det trisslotter. 13 lotter! Nu skulle 13 lotter skrapas, alla hade plånböckerna redo på bordet, nu skulle kassorna fyllas på! Björck satt i telefon med en reseagent och hade börjat boka grejjer till nästa resa, Andreas sms: ade sin chef och bad honom baka sina egna jävla bullar, för strax skulle han vara ekonomiskt oberoende. Förväntningarna var minst sagt stora. Men, så hände något mycket märkligt, ty av 13 mycket potenta lotter var det endast en som gav utdelning, och det på 30:-

Efter nederlaget med lotterna återvände vi till matbordet för att njuta av en mycket god köttgryta som bar på en fin ton av whiskey, och efter detta en ljuvlig äppelkaka krönt med ett mandeltäcke.

Medan jag skriver detta så blickar jag ut över ett vinterskrudat Furet, under ett två decimeter tjockt snötäcke, snö som är lika perfekt för snöbollar som för pulkor, vilar den heliga jorden. Kronhjortar och renar strövar fritt i bebyggelsen och låter oskyggt barn klappa dem. Här är varje lyktstolpe prydd med en röd rosett och ur avloppsbrunnarna doftar det glögg, den här idyllen håller i sig några få dagar till, innan 2018 tar sig sin början. I den bräckliga skarven mellan vinter och vår skall återigen CCOH strävsamt resa sig ur sin dvala, sträcka på sig och åter under det kommande året göra sitt yttersta får att mentalt och kroppsligt chocka och bryta ner de modiga medlemmarna som stolt bär den svarta blazern med det gyllene vapnet på bröstet. Först ut att smida ränker är Dr. Alvarsson och Mr. Weber, beware!


God Fortsättning

Charles Conny Olle Hansson
-->